Sähköasennusta teollisuuden ja kaupan tarpeisiin

Sähköasennusta ja sähköurakointia

Teollisuuden ja kaupan erilaiset sähköasennukset ovat päätoiminta-alaamme. Sähköurakointia teemme vankalla kokemuksella eri vaativuustason kohteisiin. Sähköpätevyysluokkamme on S1. Hallitsemme erinomaisesti myös elektroniikan.

Pienet keikkaluontoiset sähköasennukset ja sähköviankorjaukset hoituvat meiltä tarvittaessa koko Keski-Pohjanmaan alueella.

Kuulumme tilaajavastuu.fi palveluun, josta löytyy tarkemmat lain vaatimat dokumentit. Työntekijöiltä löytyy mm. valtti-, työturva-, sähkötyö-, ensiapukortit.

Sähköurakointia alihankintana

Sähköasennusta alihankintana

Teemme sähköurakointia paljon alihankintana isoissa rakennus- ja saneerausprojekteissa Keski-Pohjanmaalla. Sähköurakointi hoidetaan tunnetusti hyvässä yhteistyössä muiden urakoitsijoiden kanssa.

Oma kalusto tarkoittaa asiakkaalle isoa säästöä

Asiakkaillemme kattava asennuskalustomme tarkoittaa säästöä vuokra- ja kilometrikorvauksissa, kun laitteet lähtevät omalta pihalta.

Meillä on kattava valikoima erilaisia henkilönostimia ja kolme täyskorkeaa ja pitkää huoltoautoa. Kysy tarvittaessa lisää mahdollisuuksista!

Yksi autoista on kalustettu pääsääntöisesti sähköasennuksille ja kaksi erityisesti valomainoksille, sisältäen mm. eri alumiiniprofiileja, runsaasti erilaisia kiinnitystarvikkeita, generaattorin, vannesahan, metallipyörösahan sekä tietenkin erilaisia akku- ja käsityökaluja. Peräkärryjä on käytössä 3 kpl, aina 3,3 metristä 6,05 metriin asti.

Uutuutena Eurowagonin 5.7 metriä pitkä ja 1.90 metriä korkea koppikärry, joka on varusteltu esim. sisämiljöiden rakentamiseen. Kärry on täysin sähköistetty, sekä myös lämmin tarvittaessa. Sitä käytetään teippauksissa, ja sieltä löytyy mm. 4.4 metriä teippaus/leikkuupöytää ja hyllystä mm. leditystarvikkeita.

Käytämme valikoituja sähkötarvikkeita

Käytämme kokemuksen tuloksena valikoituja laadukkaita sähkötarvikkeita. Vaadimme käytettäviltä tuotteilta aina kestävyyttä, turvallisuutta, suorituskykyä ja soveltuvuutta kohteeseen.