Sähköasennusta teollisuuden ja kaupan tarpeisiin

Sähköasennusta ja sähköurakointia

Teollisuuden ja kaupan erilaiset sähköasennukset ovat päätoiminta-alaamme. Sähköurakointia teemme vankalla kokemuksella eri vaativuustason kohteisiin. Sähköpätevyysluokkamme on S1. Hallitsemme erinomaisesti myös elektroniikan.

Pienet keikkaluontoiset sähköasennukset ja sähköviankorjaukset hoituvat meiltä tarvittaessa koko Keski-Pohjanmaan alueella.

Kuulumme tilaajavastuu.fi palveluun, josta löytyy tarkemmat lain vaatimat dokumentit. Työntekijöiltä löytyy mm. valtti-, työturva-, sähkötyö-, ensiapukortit.

Hetihuolto

Sähköurakointia alihankintana

Teemme sähköurakointia paljon alihankintana isoissa rakennus- ja saneerausprojekteissa Keski-Pohjanmaalla. Sähköurakointi hoidetaan tunnetusti hyvässä yhteistyössä muiden urakoitsijoiden kanssa.

Kalusto

Yrityksellämme on käytössä kaksi täyskorkeaa ja pitkää huoltoautoa, joista toinen on kalustettu pääsääntöisesti sähköasennuksille. Toinen auto on valomainoksille. Sisältää mm. eri alumiiniprofiileja, runsaasti erilaisia kiinnitystarvikkeita, generaattori (6.5 kw siniaalto), vannesaha, metallipyörösahoja sekä tietenkin erilaisia akku- ja käsityökaluja.

Peräkärryjä on käytössä 3 kpl (3,5 m - 6,2 m). Isoimmassa kantavuutta on 3000 kg. Eurowagon koppikärryon täyskatettu ja pääosin varusteltu sisämiljöiden rakenteluun.

Käytämme valikoituja sähkötarvikkeita

Käytämme kokemuksen tuloksena valikoituja laadukkaita sähkötarvikkeita. Vaadimme käytettäviltä tuotteilta aina kestävyyttä, turvallisuutta, suorituskykyä ja soveltuvuutta kohteeseen.